Sunday, December 28, 2014

Paastu 10. päev

Ja ongi aeg kirja panna  paastuperioodi viimane osa - 5 päeva paastumist ja 5 päeva taastumist. Käes on kokkuvõtte tegemise aeg. Et mida see aeg siis mulle andis:

Kaalulangus 3,9 kg (millest osa taastub jälle sööma hakates).

Ennast ära kuulatud.

Olevikuga rahu sõlminud.

Tulevikuplaane palju.

Iga päev vähemalt 7 km kõndi.
Kepikõnd on praeguseni "täitsa veres". Käin aga edasi küla vahet, kepid hoogsalt ette-taha vihisemas. Vaatamata ilmale, teeoludele, tihedale päevaplaanile ja väsimusastmele - ikka ajan ennast välja. Ja väljas olles tuleb viitsimine jälle peale.
Muideks - soovitan soojalt kõikidele! Praegu on kepikõnniks ideaalne aeg - väga libe ei ole, mega külm ei ole, silmailu on aga igal pool! Jõulumeeleolu näeb akendes ja õuedes, üks uhkemas tuledesäras kui teine! Nii et selline spordiliik annab midagi nii kehale kui vaimule!

Toit on kõikide meeltega nauditav – milline välimus, lõhn, maitse! Kõik söödav on õige maitsega – magus on väga magus, soolane tõesti soolane, hapu teeb lõbusaks!
Milline rõõm on pärast paastu ükskõik millisest palukesest! Iga köögivili - ka see mittelemmik - maitseb imehää! Ilma soolata, rasvaineta – ikka nii hää!
Ja kõht – see saab imeruttu täis! Selline tunne on, et võtad suutäie ja – täis ta ongi!
Aeglane söömine kukub hästi välja! Mitu korda see oligi?! Kas 33?! Pole probleemi!

Pisut kolm-on-seltskond Elust ka:

Pärdil on Elu Esimesed Jõulud! Küll ta armastab kuusepuud ja ehteid! Ta ei raatsi isegi magama  minna puukesest kaugele.

Maijal on uus Suur Sõber - Harald! Ta on väga rahul ja enam ei nuta öösiti.

Harald Pintselsaba on hästi kohanenud. Küll ta on intelligentne loomake - isegi magama sätib ennast raamaturiiulisse!

Lõpplause: Suvist vormi loo aga talvel (rege rauta suvel jne)! Ja minu suvi algab juba jaanuaris – reisiga Autraaliasse, kus ongi suvi!

Unistuste täitumist teile kõigile!

 
 


 

No comments:

Post a Comment