Monday, December 15, 2014

Paastu 7. päev

Juba varahommikul avastasin endas nii palju ülepulbitsevat energiat, et tekkis tahtmine varajase hommikvõimlemise soojenduseks teha mõned kepikõnniringid.
Keha hakkab harjuma varajase ärkamisega ja tekib mõnus rutiin. Uskumatu, et nii vähe aega ongi vaja, et uus ja tervislik asi "külge hakkab".

Hommikvõimlemise ajal treeneri küsimuse peale, et kuidas te ennast täna ka tunnete, ei vastanud mitte keegi "hästi" (haa - mitte ka "halvasti"), vaid kolmel keelel "väga hästi" (eesti, vene, inglise).

„Kes tahab olla tugev ja terve ning nooreks jääda, olgu mõõdukas, treenigu keha, hingaku värsket õhku ja ravigu oma häda pigem paastumise kui arstirohuga.“ Hippokrates
Nii see täpselt ongi!

Mis võiks küll olla mu paastublogi nimeks?!
No alles laagri lõpus nägin, mis külas me asume! Vaadates küla nime sai kohe selgeks - "KUIDAS KIISU MURI KÜLAS KÄIS" (inspiratsioon saadud Ave Nahkuri paastupäeviku pealkirjast „Meie küla eided kannatasid nälja käes").
Tahaksin väga kohtuda Ave Nahkuriga. Tema paastupäevik on siiras ja tema pildid muhedad! Kindlasti on tegemist väga toreda inimesega (sest paastulaagris käivadki ainult toredad inimesed)!

Mis siis veel ?!
Doktori soovitusel mõtlesin suurelt ja südamest välja, mida ma Jõuludeks soovin! Nüüd jääb üle oodata vaid täitumist!

Vaatame siis, mida Jõulud ja Aastavahetus toovad!

Kõik Loodusspaa personal on tänu väärt. Aga eraldi tahaksin tänada:
Arst Tanja
Administrator Marika
Massöör Tiia

Tahaks lennata! Sõidan koju (porgandimehu purk kaasas)!



No comments:

Post a Comment