Sunday, December 21, 2014

Paastu 9. päev

Pühapäev, ehk siis paastust taastumise eelviimane päev, oli väga tore. Jälle küll pisikeste kõrvalekalletega normist (piiiiiiiiiiiisike pokaal šampust ja tükike torti), aga asi ole seda ka väärt.

Privileg Day Spa sai 5 aastaseks ja ikka on suur rõõm, kui sõbranna teeb nii kvaliteetset tööd, et firma peab vastu!
Kellel plaanis muutuda kaunist veel kaunimaks - siis seda firmat võin südamest soovitada (leiad Facebook`st - Blanka Iluteenused).
Suur oli rõõm, kui võitsin ühe peo peavõitudest (sedelid päkapikumütsi sees ja asi paljudvõitis ainulaadse Privileg Day Spa paketi, mida teostatakse 4-käel samal ajal - näohooldus koos tai jalamassaažiga;e silmade all ausalt)! Sellest protseduurist olin varem kuulnud ja mõelnud, et ühel päeval... ainulaadse Privileg Day Spa paketi, mida teostatakse 4-käel samal ajal - näohooldus koos tai jalamassaažigaTegemist on ainulaadse Privileg Day Spa paketiga, mida teostatakse 4-käel samal ajal - näohooldus koos tai jalamassaažiga;mida teostatakse samaaegselt neljal käel - näohooldus ja tai jalamassaž!
võitis ainulaadse Privileg Day Spa paketi, mida teostatakse 4-käel samal ajal - näohooldus koos tai jalamassaažiga;Aitäh, Blanka!

Veel üks pisike, aga tähtis, tähelepanek sünnipäevapeolt - mu Jumal, kui hästi istub mu kleit! Ja seda märkavad ka teised! Komplimendid on alati olnud naisterahva puhul edasiviivaks jõuks. Kleit on muidugi ilus ka!
Aitäh, Margit Salk!

Aga päev polnud ammugi veel läbi. Nüüd siis päeva parema osa juurde!
Sellel kaunil advendiõhtul sai Oma Kodu kassipoiss Harald Pintselsaba (algse nimega küll Kisku Kasside Turvakodust)!
Harald on oma Elu esimesed 8 kuud veetnud hoiukodus ja muutunud pisut kurvaks, nähes teiste kiisude kojuminekuid. Tema, kes ta oma suure südame ja hoolimisega on neid päevast-päeva pesnud, magama minnes soojendanud ja muidu silma peal hoidnud.
Nii, nagu kodus transpordipuuri ust paotasime, olid Maija ja Pärt kohe uudistamas! Maija, kes hoiab teistest kassidest kõrvale ja isegi väikesele Pärdile näitab vahel, kui laiaks läheb ta suu, kui vali sisin sealt tuleb ja kui pikad küüned tal on, kui Pärt peaks veel sammukese lähemale tulema, käitus täiesti teistmoodi. Ta ronis kohe nii sügavale puuri, kui sai ja andis Haraldile tere-tulemast-musi!
Harald on tore! Harald on suur (8 kuune kassipoiss kaalub 6,8 kilo), aga mitte paks, vaid täissoliidne! Harald on arukas! Ja - kuidas on see küll võimalik - Harald on väga Huberti sarnane! Isegi parema jala siseküljel on samasugune must käpakujuline jälg, mida ma kutsusin Huberti õnnemärgiks ja millest inspireerituna tegin ka oma paremale käele Lucky Cat tattoo! Ma arvan, et Hubert saatsi mulle Haraldi! Sest kuidas teisiti saab olla, et kaks kiisut näevad välja nagu vennad?!
Aitäh, Hubert!

Milline imeline päev!

Ma ei väsi tänamast! Sest - on, mille eest!





No comments:

Post a Comment