Wednesday, December 10, 2014

19. nädal

Oiiiiiii, no see nädal oli täis mitmeid üllatusi - see oli ju minu sünnipäevanädal!!!
 
Palju vahvaid kingitusi, millest üks oli mmmmmm... karbitäis imemaitsvaid makroone!!! Olin juba mõnda aega tahtnud teada, kuidas sellised imeilusad väikesed maiused ka maitsevad ja uskuge või mitte, aga need sõna otseses mõttes suussulavad hõrgutised pidid lausa keele alla viima. Nagu juba enne mainisin - imemaitsvad!!!
Aitäh Sulle, Liana!!!
 
Sõime-jõime kõiksugu head ja paremat, (ei hakka igaks juhuks täpsemalt lahti kirjutama...), käisime kinos ja veetsime muidu mõnusalt aega.

Tervisetuppa küpsetasin rullbiskviidi, mida kohaletulnud kaasvõitlejad said samuti mekkida.

Aga nüüd tuleb põhiline - see kõik päädis endalegi üllatuslikult päris korraliku miinusega. Sest minust oli kadunud tervelt -0,7 kg!!! Ja kokku juba -13,4 kg!!!
Kas polnud mitte ilus kingitus endale?!



 

1 comment:

  1. Palju õnne veelkord! Oli tore päev! Ja tore, et Sina rahule jäid!

    Ei, mul ei ole plaanis Tairit tagasi "täissoliidseks" toita, aga kuna varem poldud makroone maitstud ja nendest on palju juttu olnud - siis sobis see sünnipäevalauale väga hästi! Seda enam, et kõik ei läinud sünnipäevalapse kõhtu, vaid jagamisele heas seltskonnas! Üheskoos avastasime, et ega makroone palju süüa saagi - need nii magusad, et mõnest täiesti piisab isu kustutamiseks!

    Tervisetoa rullbiskviit oli võrratu! Kõik õnnitlesid Tairit ja kiitsid maiust!

    Palju õnne ka miinuse puhul!

    ReplyDelete