Wednesday, November 5, 2014

14. nädal

Küpsetamine ja pidu!!!

See nädal oli Liana juubelisünnipäeva nädal, kus ilmselgelt läks arvutamine jällegi sassi... Sai söödud ja joodud mitmesugust head ja paremat.

Sellesse nädalasse jäi ka Nurri Kassikohviku avamine, kus nautisime vahvate kiisude seltskonnas mitmeid huvitavaid salateid. Enne söömist sai loomulikult toitudest ka pildid tehtud, et seda kõike teiega jagada...
Kujutage endale ette - täisterapasta-seenesalat (pildil 1), kinoa salat avokaado ja balsamico kastmega (pildil 2), kitsejuustusalat meloni ja pestoga (pildil 3) ja megasuur pavlova kook (pildil 4, mis vist tutvustamist ei vajakski!)!
Koogivooru ajaks oli päevanorm juba enam vähem söödud ja ega palju poleks mahtunudki - seega sõime mitme peale ühe pavlova koogi. Mmmmmmmmm, see oli lausa suussulav.
Jätke siis endale meelde, kus nii suurepäraseid roogasid saab - Kassikohvik Nurri,Tartu mnt. 24! Lisaks veel ülihea teenendamine ja megasõbralik kiisude seltskond!

Järgnevatel päevadel tuli nüüd selle võrra rohkem liigutada ja vett juua, et ikka miinustelainel püsida...

Ja see toimib endiselt!!! - 0,4 kg, kokku - 12 kg!!!!!






1 comment:

  1. Tänan Tairit meeldiva seltskonna eest oma aastapäeval ja olen rõõmus tema miinuse üle kaalul!
    Kõik algas sellest, et Tervisetoas lasime heal maitsta dolmadel (viinamarjalehtedesse mässitud liha ja riis) ning kreekapärasel rullbiskviidil (täidiseks sidruni- ja apelsini marmelaad kohupiimakreemiga).
    Edasi jätkus üritus Kassikohvikus Nurri, kus maitsesime juba eelkirjeldatud roogasid blogist. Proovisime ikka igaühe taldrikult, et parimast parimat leida. Aga lõppkokkuvõtteks jäime ikkagi jänni - sest kõik maitsesid suurepäraselt! Ja pavlova kook oli lihtsalt ime!
    Kassikohviku auks võib öelda juba seda, et lühikese ajaga on nad leidnud omale klientuuri ja rahvast tuleb aga muudkui juurde. Nii et nüüd oleks soovitav teha eelnevalt broneerimine. Eks see populaarsus ole ka igati mõistetav - väga sõbralik teenindus ja hõrgutavad road! Kõige tähtsam, muidugi, imelised kiisud! Rõõm on selle üle, et juba mitmed neist on omale kodu leidnud ja nii saavad kassikohvikusse tulla uued turvakodu kiisud!
    (Ja eks need nipid peale suuremaid sündmusi aitavad ikka - rohkem liigutada + vesi, vesi, vesi...)

    ReplyDelete