Saturday, November 22, 2014

17. nädal

17. nädala märksõnadeks on koos Lianaga topelttrenn (2 järjestikust trenni Reval spordiklubis kõigest u 15-minutilise vaheajaga) ja topeltpizza. Oleks võinud ju tulla ka topeltmiinus, aga kaal vist ehmatas selle "topeltnädala" peale ära ja otsustas näidata sama numbrit, mis eelmiselgi nädalal. Iseenesest muidugi päris hea, et sellele ei järgnenud topeltplussi.

Kuna olin selle olematu kaalumuutuse tõttu pisut nukker, siis loomulikult püüdsid toredad kaaslased Tervisetoas mind lohutada ja innustada - et vahel võibki kaal toppama jääda, kui keha alles harjub või midagi sellist... No ootame-vaatame ja loodame, et nii ongi.

Et siis selle nädala tulemus -0,0 kg ja kokku endiselt -12,5 kg!!!



1 comment:

  1. Imestasin väga, et Tairi oli nõus koos minuga trenni tulema ja veel kaks järjest tegema! Sest tegemist oli kahe väga intensiivse treeninguga ja sellised ei oldud enam aastaid tehtud!

    Esimene treening oli selg/kõht/tuhar. Selle sisust saab juba nime järgi aru. Trennist ei puudu ka jooks, hüpped ja väljaasted. Tegelikult saab koormust kogu keha. Kestis see trenn 45 minutit ja siis oli kuni järgmise treeninguni 15 minutiline paus.

    Paus kulus vägagi ära, sest teine trenn oli minu lemmik - bodypump. See on 55 minutiline kogu keha treening, mis on mõeldud lihasvastupidavuse parandamiseks. Abivahenditena kasutatakse kangi, kettaid ja hantleid, mille raskuse saab igaüks ise valida. Trenn algab lõdvestusega ja lõpeb venitusega.

    Ilmselgelt jäi seda ühe muusikapala pikkust venitust Tairile väheseks, sest poldud ju nii ammu selliste treeningutega tegeldud. Lihased jäid valusaks ja nii siis näitaski kaalunumber paigalseisu.

    Et nüüd keegi ei arvaks, et näe - tüdruk sõi ju kaks topeltpzzat ära, pean vajalikuks selgitada. Tegelikult söödi need pizzad ära ikka hea seltskonnaga.

    Meie Tervisetuppa on kokku juhtunud imelised inimesed! Kõiki kuulatakse ära, antakse nõu, kiidetakse ja lohutatakse! Nii et iganädalaselt koosviibimiselt lahkudes on alati süda kerge ja motivatsioon kõrge!

    Aitäh Tairile ja kõigile osavõtjatele!

    ReplyDelete