Friday, November 28, 2014

Kassimaja

No mitte ei saa aru, mis südamesoe teema kiisudel kastide-karpidega on, aga - neil on!

On ju läbi aastate ostetud neile kõiksuguseid spetsiaalselt kassidele mõeldud mänguasju, ronimispuid ja majasid. Kuskil on koos istunud kassitundjad konstrueerijad ja loonud just kassidele kõikse enam sobivamad lelud. Aga nemad haigutavad nende peale ja lähevad elevile katkist karpi nähes.

Tekkis mõte ehitada kiisude lemmikasjadest neile korruselamu - kuhu mujale, kui kodu esindusruumi ehk elutuppa. Kui mõni läbiastuja - kes veel ei tea meie pere piiritust kassiarmastusest - siis seda silmates soolasambaks tardub, vabandame end kohe välja: ei, me  ei kogu katkisi karpe, koristame ikka vahel ka ning pole talvekorterisse võtnud mõnda prükkarit.

Meisterdasime pool pühapäeva, kiisud Maija ning Pärt igati nõu ja jõuga abiks. Ja see oli tegemist väärt!

Nüüd käib meil päevast-päeva mäng ümber maja ja maja sees. Ikka ümmargusest august sisse ja kandilisest välja, maja eesuustest ja tagaustest. Varitsetakse üksteist ja pererahvast maja seest, tagant ning katuselt. Mõnuletakse ja magatakse erinevatel korrustel.

Kallid kassiinimesed - otsige välja hunnik vanu kaste ja asuge ehitama! Kodu näeb küll välja..., aga selle eest on kiisud nii tänulikud! Lõpuks ometi midagi tõeliselt hingelähedast ka neile!

 


 
 
 

No comments:

Post a Comment