Friday, October 24, 2014

12. ja 13. nädal

Kuna sügisene aeg on olnud väga-väga kiire, siis pean siinkohal vabandama, et pole jõudnud õigel ajal lugusid kirja panna... Et nüüd siis 2 lugu korraga.

-0,2 kg!
Küll peaaegu olematu miinus, aga asi seegi... Pean tunnistama, et kalorite arvutamine pole just mu tugevaim külg, kuid hakkasin ikkagi uuesti julgemalt sööma ja nii lihtne see ongi. See tõde pidas siiski paika, et kui söön enam-vähem piisavas koguses, siis on oodata kasvõi imetillukest kaalulangust. Ja nagu juba alguses ütlesin - asi seegi...

-0,9 kg!
Moosikeetmine mõjub mu kaalulangusele ütlemata hästi. Seda on varemgi juhtunud, et kui keedan palju moosi, siis tuleb ilus või isegi väga ilus number.
Sel nädalal olid päevakorral õunad eri variantides. Õunamahla-tegemine oli sealjuures veel ka päris korralik trenn.  Ja õunamoosid erinevates variatsioonides - ühte neist sai Tervisetoas (rullbiskviidi sees) juba mekkida ka!

Ma pean olema rahul, et kaal ikkagi liigub allapoole! Ka see on rõõmustamast väärt!! Seda on küll vahepeal väga raske endale sisendada - aga ma teen sellega tööd!


1 comment:

  1. Kaks miinust korraga - see on ju tore! Iga miinus on töövõit, olgu see siis nii pisike kui tahes!
    Keha rõõmustab selle üle, et nüüd antakse talle jälle päevaseks põhienergiaks vajalik kalorite kogus. Sellepärast ta siis premeeribki Sind miinustega. Ja kui veel kalorite lugemine paremini selgeks saab (alustuseks on ka enam-vähem päris hea!), siis tuleb miinuseid ju iga nädal!
    Kindlasti on moosikeetmisest kaalulanguse juures suur kasu - see on ju füüsiline töö, mitte ohtralt moosi söömine, näiteks saia ja piimaga!
    Ja see rullbiskviit, mida me Tervisetoas üheskoos maitsesime, oli nii hea! Kõik ütlesid, et lausa võrratu! Heade asjadega ongi nii, et kui neid üksi maitseda, tekitavad nad tihti kaks probleemi: süütunde ja mure kehakaalu pärast. Aga kui neid heade inimestega koos maitsta, siis saab naudingu nii heast seltskonnast, kui ka parajast kogusest. Aitäh Sulle selle suussulava hõrgutise eest!

    ReplyDelete