Monday, December 31, 2012

Head vana - aasta lõppu! Elagu uus!

Kui kunagi ammustel aegadel kuningad langesid, siis ei nukrutsetud pikalt, vaid vaadati kohe pilguga tuleviku poole ja loodeti parimat. Kuningas on surnud! Elagu kuningas!

Miks mitte kasutada ülekantult seda positiivsusekillukest tänapäevalgi ja loota ainult kõike paremat. Head vana – aasta lõppu! Elagu uus!

Kohe – kohe saabuv aasta tõotab tulla hea – seda räägivad ja kirjutavad paljud teadjainimesed. Kas on vaja kahelda, et kellel neist õigus on ja kas ikka on. Parem on ju tundagi, et kõik läheb hästi. Küll siis lähebki. Mina olen igatahes otsustanud, et uuel algaval Mao aastal, keskendun positiivsele ning mul läheb kõik aina paremini ja paremini! Ja võtan igasuguse valehäbita vastu kõik head sõnad, komplimendid, mõtted ja ideed! Nii et mulle võib neid lähetada!

Positiivsust võib ammutada juba sellestki, kui vinged tegijad me ikka oleme – elasime üle Draakoniaasta ja maailmalõpu ning nüüd hoiame šampuseid külmas, et vastu võtta Mao saabumist!

Kogu selles kõiksuses, mis on viimastel aegadel aset leidnud - nii meie sees kui ümber - jäävad sihid ikkagi silme ette. Tänagi, 31. detsembril, oli spordiklubi pilgeni trenni teha tahtjaid täis! Ka kuu viimasel päeval! Figuurisõbrad gruppidesse tuli ka aastalõpu viimasel nädalal mitu tublit inimest! Oleks ju võinud tuua vabanduseks, et mis need mõned päevad siis veel teevad  ja aastavahetus on nagunii keeruline söögi – joogi kokkuarvutamisel ning – mis kõige tähtsam -  uuest aastast hakkab uus Elu! Aga – oli neid, kes enam vabandusi ei otsinud, vaid hakkasid pihta nüüd ja kohe!

Minu jaoks on jõulud ja aastavahetus olnud alati üks paras maailmalõpp. Umbes nii, nagu järgnevas videos, mis on mulle aastaid meeldinud ja aastalõppe sümboliseerinud:
http://www.youtube.com/watch?v=a8qE6WQmNus  

Kuid kohe hakkab algus. Niisiis – Draakon on surnud! Elagu Madu!

Head vana – aasta lõppu! Elagu uus!

3 comments:

  1. Liana ilusat aastalõppu Sulle ja veelparemat uut aastat!!! :) Ja muidugi palju Figuurisõpru meile gruppi ja palju kaotatud kilosid ;)

    ReplyDelete
  2. Positiivsete momentide kogumine on SUUREPÄRANE mõte! Olgu neid Sul HÄSTI palju! Ja video oli SUPER!!!

    ReplyDelete
  3. Õnnelikku uut aastat Sulle. Tervist, rahu, rõõmu, rikkust ja palju armastust!

    ReplyDelete