Tuesday, November 24, 2015

MTÜ KASS&POJAD NÄITUSEL

MTÜ KASS&POJAD inim-&kassilaste nädalavahetus möödus Kassikasvatajate Liidu FELIX rahvusvahelisel näitusel.
Osavõtjaid oli peale Eesti Lätist, Leedust, Soomest, Taanist, Venemaalt, Poolast, Saksamaalt... Nii et põhitöökeelteks olid vene, soome, inglise&mjau.
Näitusel said osaleda ka mõned kodukassid, seda muidugi eraldi kategoorias. Selleks pidi kassiomanik ise olema kassiklubi liige.
Meil ei olnudki kavas esinemispüünele pürgida. Pigem kiisudele Oma Kodu otsida. Uhked oleme aga küll - ikkagi esimesed nö krantskiisud sellisel peenel näitusel! Ema Nora koos tütrekestega Ida&Reti!
Kui Kristiine Spordihalli sisse astuti - siis kohe tervitas meie väljapanek&kiisupere saabujaid. Meie olimegi igati erilised - vastukaaluks kinnikaetud tõukassipuuridele&paljude lähedussegi tähtsate omanike poolt toolidest-pampudest ehitatud barrikaadidele (kus istus ära-puutu-kassi-näoga tegelane), võis meie kiisudega suhelda, neile pai teha - nad oleksid olnud nõus isegi koju kaasa minema!
Meil läks väga hästi. Müüsime ära kõik käpikud, suured mängukiisud&väiksed mänguhiired... Meid tuldi veel tänamagi, et meie südamega kootud soojad käpikud tõid näitusel võidukohti!
Loodame, et jäime kellelegi ka hinge&saame peatselt mõne kodupakkumise! Sest meie nurrikud on kallimatest kallimad! Igas mõttes!
 


Liana Vahtra
MTÜ KASS&POJAD


 





No comments:

Post a Comment