Tuesday, November 17, 2015

Aussie, 16

10-PÄEVANE TEEKOND MELBOURNE - ALICE SPRINGS
8. PÄEV 
Päikesetõus Ulurus&matk ümber Püha Mäe. Esimesed kilomeetrid on veel kärbsevabad - pole vist nii varajased ärkajad, nagu meie. Ja veel polnud nii tapvalt kuuma ka. Oh kaunis hetk, oh kesta veel!

Uluru&sõnu polegi vaja. Pildid räägivad enda eest...

Natuke tõrva ka. Igal pool ümber mäe on kõikvõimalikes keeltes sildid - MITTE RONIDA! Lisaks veel pikka juttu pühast maast&palved seda austada. Paljud ei saa sellest millegipärast aru. Ronivad, eriti asiaadid. Karjade kaupa.
Õnneks on mäelt allatulek tunduvalt äkilisem, kui tõus - mõnigi peab kasutama selleks tagumist pehmemat poolt. Andku Jumal mulle andeks, aga siinkohal ei saa ma küll jätta mõtlemata - paras.

Ja mis meil siis täna juhtus?! Illy (maotüdruk) kadus ära. Ei olnud teda ei bussimootori peal, ega laual mõnulemas. Giid kartis, et oli unustanud bussiukse lahti.
Otsida madu keset lõputut liiva&põõsaid... Ja kus tal silt küljes on, et tegemist on ohutu lemmikloomakesega?! Et leidmisel palun viia muretsevale omanikule?!
Õnneks oli see õnnelik õnnetus - Illy oli tundnud huvi mootorisisemuse vastu! Oli ennast sinna mässinud risti&rästi ning tukkus.

Õhtul tegi õnnelik peremees meile vahuveini välja!  Oli see vast pidu!






No comments:

Post a Comment