Friday, October 3, 2014

10. nädal

Sel nädalal sai veel paar korda järves ujumas käia, vesi on küll juba karastav, kui mitte öelda, et isegi pisut "näpistav". Ühel korral oli nii õhu- kui ka veetemperatuuriks +17, järgmisel päeval juba +16.
Ega muidu nii "külma" vette lähekski, aga see tunne, mis on pärast veest väljatulemist, riidessepanemist ja sooja autosse istumist, on seda eneseületamist väärt.
Veejoomine päris mitme klaasi ulatuses on tasapisi hakanud asenduma teejoomisega, sest olgem ausad - iga kaotatud kilo või gramm lisab "külmatunnet". Aga eks sellega tuleb harjuda - panen pigem villase kampsuni selga ja villased sokid jalga...kui et kaotatud "polstri" tagasi... Sest endisest "kergem" olla on ikkagi parem!!!
Juubelinädala (10. ju ikkagi juba!!!) tulemuseks -0,5kg! Igati rahul!!!




1 comment:

  1. See suur positiivsus ja tehatahtmine on super! Ja mulle meeldib see mõistev suhtumine - et ükskõik kui suur või väike on nädala miinusmärk, ikka oled rahul! Sest selge ju on, et ega iga nädal ei saagi kilo maha minna ja eks ajapikku hakkavad ka miinused väiksemaks muutuma (pole ju enam nii palju maha võtta!).
    See polstrijutt on täiesti õige - kehal pole enam harjumuspärast soojendavat kihti peal ja nii ruttu ei õpi ta ka sooja tootma. Nii et karastamine on igati tänuväärne ettevõtmine. Sest niimoodi saabki keha kiiremini õpetada soojaga tegelema!

    ReplyDelete