Monday, September 22, 2014

See ei ole HUBERT, aga...

See ei ole Hubert. Aga sügis näeb samamoodi välja.

Ma ei taha sõprade Elu raskemaks teha, aga tahan jagada üht ilusat kirja:

Kallis Liana!
Lein tähendab kurbust siiajääjate, mitte lahkujate pärast. Hubert vaatab kiisude taevast kõige peh...mema pilve pealt ja temaga on kõik hästi. Meie siin peame hakkama saama ilma temata. Ja see on kurb ja raske.

Mul on siiani meeled see õhtupoolik, kui võtsime Huberti kaasa Figuurisõprade kokkusaamisele. Võtsime mõtlemata, mis see Hubertile tähendaks, võtsime vaid selleks, et näidata - ka kassidel on kaaluprobleeme. Täna tean, et see kõik oli Huberti saatuses juba ette kirjas. Hubert pidi jõudma Sinuni ja kõik muu oli ainult õigete vahendite valimine. Mul on siiralt hea meel, et sain olla vahend Huberti jõudmisel Sinuni.

Loomad tulevad meie ellu kindla eesmärgiga - õpetada meile midagi olulist. Reeglina on loomad isetud - nad annavad rohkem kui vastu saada tahavad. Ja ometi tundub meile, et me ei jõua iial oma lemmikute heaks teha kõike, mida nad väärivad. Sina tegid Huberti jaoks kõik, mida ta vääris. Sa muutsid Huberti elu õnnelikuks. Huberti saatuses oli kirjas muu kõrval ka talle antud aeg. Nüüd on see saabunud. Sa ei saa enam paitada Huberti pehmet kasukat, aga Sulle jääb alatiseks meelde, mis tunde see tekitas. See mälestus aitab Sul edasi minna.

 


No comments:

Post a Comment