Saturday, August 30, 2014

6. nädal

Selle nädala märksõnadeks olid liikumine ja esinumbri vahetus!!!

Liikusin sel nädalal üle keskmise ehk isegi "palju".


Kui meenutan oma kaalulangetamise programmi algust, siis Liana juurde Tervisetuppa minekul oli trepikõnd mulle ikka tõeliseks katsumuseks - hingeldasin veel jupp aega peale seda kui olin jõudnud 7. korrusele. Nüüd on seda jäänud tunduvalt vähemaks. Ja see teeb vaid rõõmu!

Peale trepikõnni harrastasime veel kepikõndi ja ka täiesti tavalist kõndimist. Sõber "Endomondo" andis kahe päeva distantsiks kokku umbkaudu 20 km.


Kuigi ilmad on jahedamad, jätkan veejoomist ja püüan enam-vähem õigesti toituda.


Ning tulemuseks -0,4 kg! Ja nagu juba alguses mainisin, siis kauaoodatud esinumbri vahetus!!!


Ja nüüd üks tore meenutus! Käisin külas, kus pakuti suppi, mida poleks ealeski ette kujutanud - makaronisalatisuppi! Inimeste leidlikkusel ei ole piire! Geniaalsele supiideele tulnud kokk rääkis selle valmimise loo:
Suurtel üritustel jääb alati salatit teiseks päevaks alles, aga tavaliselt tahetakse järgmisel hommikul midagi sooja, ehk siis suppi. Mida teha järelejäänud makaronisalatiga, mis on veel täiesti söögikõlbulik?
Sellest saabki suussulava supi!!!
Selleks tuleb lihtsalt võtta pott, täita veega, lasta korraks keema, lisada puljongikuubik, salat, segada ja pisut keeta.
Siis aurav supp taldrikusse ja HEAD ISU!!!




1 comment:

  1. Liikumisega on üks tore asi - kui hakkad sellega tegelema, siis tahad veel ja veel teha. Heas mõttes on see nagu sõltuvus. Ja kui siis vahel hakkabki mõni isuke peas keerlema, siis ei tasu endale öelda ei, vaid ja - aga enne minna näiteks pooleks tunniks välja kõndima. Suure tõenäosusega on pärast seda isu meeest läinud. Või siis enda üle nii hea meel, et ei raatsi küll trenniga kulutatud kaloreid kohe ära raisata.
    Trepist käimine on - naljaga pooleks - üks Tervisetoa reegel. Kuna asume 7.korrusel, siis on trepist tulek kohustuslik energiakulutamine. Lifti oleme täielikult ära unustanud. Iga korraga ja kaotatud kiloga tullakse ikka kergema sammuga üles ja hingeldamine kaob täiesti. Kahju ainult, et ei saa Tervisetuba kõrgemale tõsta, näiteks 17. korrusele!
    Kahtlejatele pean kinnitama Tairi poolt kirjeldatut - makaronisalatisupp on oivaline! Olin küll pikka aega selle degusteerimise vastu, aga kui maitstud - tahaks veel ja veel! Üks paremaid suppe, mida eales saadud! Soovitan snö soojalt!

    ReplyDelete