Friday, August 8, 2014

3. nädal

Käib töö ja vile koos... Kuna ilmad ikka endiselt "troopilised", siis harjusin varase tõusmisega juba ka ilma "mobiilse äratuskellata", et võtta ette väike rattasõit, rohida põllul või laduda puid. Kuumuse üle ma ei nurise, kuigi vahel otsin ikka varju ka..., aga kohe tunnen, kuidas "rasvad sulavad".

Pean tõdema, et nende mõne nädalaga on minuga toimunud ime - kui varem suutsin vabalt süüa 2-3 korralikku taldrikutäit korraga, siis nüüd, juues vett "söögi alla ja peale", piisab täiesti vaid 1 keskmisest või isegi väiksemat sorti portsjonist. Ja eks kuuma ilmaga on ka väiksem isu ning olgem ausad - ega ei viitsigi eriti kaua kuuma pliidi ääres kokata.
Mõnusaks ja jahutavaks vahepalaks oli rahvustoit kama!!!

Ohh, ja millist imehead jahutust pakkus veel jäätis!!! Seda sai nii mõnelgi õhtul peale ujumist manustatud.

Liikumise osas ei saa muidugi selliste suurepäraste ilmadega ei üle ega ümber ujumisest!!! Seega on vesi saanud vaieldamatuks lemmikuks: nii sees- kui välispidiselt...

Olen ülimalt rahul sellega, et vaatamata maiustamisele jäätisega (ega ma ei tarbi mingeid mahlapulki ega lahjasid jäätiseid, vaid eelistan ikka hääd koorejäätist...), oli tulemus siiski "miinustes"!!! Ja tervelt -0,9 kg!

Suvi on lihtsalt imeline ja see 3 liitrit vett päevas teeb minuga imesid, et seda kõike nautida järjest kergemana!!!

Aitäh Sulle, Liana, et toetad ja julgustad mind selles ettevõtmises!!!







1 comment:

  1. Käib töö ja vile koos - ja tulemus on suurepärane -0,9 kg! Sealjuures ei ole pidanud loobuma kõigest heast ja paremast!
    Uskumatu, aega on läinud ainult 3 nädalat, aga muudatused on nii suured: portsjonite osas, vee joomises ja liikumises! Ja siis veel see superpositiivne suhtumine!
    Tubli, Tairi!

    ReplyDelete