Tuesday, September 3, 2013

Liana Vahtra Tervisetuba

Kõik sai alguse sellest, et ühe mu väga hea sõbranna abikaasa ütles mulle – “Sa peaksid oma toa üritusest veidi täpsemalt kirjutama, et igaüks, kes seda vajaks, teaks täpselt mis teda seal ootab!”
Ja võrdluseks tõi ta mulle autoremondi näite! Esmapilgul nii kauge teema – autoremont ja Liana Vahtra Tervisetuba!
Aga tema  - Mõtle autoremondi peale - inimesed ei tea, mida remonditöökojas töömehed teevad, kuidas nad midagi teevad ja mis pärast välja kukub - seetõttu enamus ei viigi oma autosid regulaarselt remonti, kuna nende jaoks on kogu see töökoja sisemine toimimine varjatud, tekitab ebakindlust ja Sa ei või kunagi teada, mis korras Su auto sealt välja tuleb või kui palju nad sellele arvele jälle lisanud on.”

No mõtlesin siis minagi, et tõsi ta on, aga tagasihoidliku külje pealt ei oskagi midagi kirjutada. Lihtsalt üks väike ja hubane tuba, kus minul ja ma loodan ka, et selle külastajatel, on hea koos olla.

Siis aga juhtusin nägema Paulo Coelho Töötuba. Ah et siis nii suured teosed ja head mõtted on sündinud nii väikses ja lihtsas toas!

Liana Vahtra Tervisetuba on väike ja hubane koht. Siin saab ennast välja rääkida, mured kergemaks ja motivatsiooni suuremaks. Ega ilmaasjata öelda, et jagatud mure läheb poole väiksemaks ja jagatud rõõm muutub kuuekordseks!
Meil läheb aega täpselt nii palju, kui peab minema – et ära minnes tunneks ennast hästi. Vähemalt ühe tunniga peab küll arvestama.
Koosviibimine algab kaalumisega. Ega selle vastu keegi ei olegi, sest nädalast nädalasse Tervisetuba külastades ja meie teistestki ettevõtmistest osa võttes liigub kaal unistuste numbrite suunas. Seda tänu imelihtsale programmile, toidupäevikule ja seltskonna toetusele!
Pärast kaalumist vestleme koos mõnel huvipakkuval teemal – toitumisest, liikumisest või psühholoogilistel teemadel. Kaasa rääkida saavad kõik, kes soovivad. Tegemist on ju ikkagi klubilise ettevõtmisega. Kõik võivad jagada oma ideid, tuua kaasa oma leide ja roogasid. Iga valdkonna jutt on huvitav jutt!
Lapsed ja lemmikloomad võivad osa võtta! Seda enam, et kassid Maija & Hubert on iga kord kohal!
Ja pärast jutustamist maitseme koos midagi tervislikku ja lahjat.
Tahame koos teha ka trenni – ikka lõbusalt ja jõudumööda kõigile. Käisime matkal Kõrvemaal ja lähiajal teeme toreda pühapäevase ürituse - Suvelõpu Pidu Ja Tere Sügis! – ikka enne matk ja siis grillimine!

Paulo Coelho on öelnud: „Sa oled see, mida usud end olevat.“ Ma loodan kogu südamest, et Tervisetuba külastanud tunnevad ennast õnnelikuna ja usuvad oma unistuste täitumisse! 

https://www.facebook.com/paulocoelho/photos_stream 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151772062496211&set=a.241365541210.177295.11777366210&type=1&theater 

Paulo Coelho Töötuba:


Liana Vahtra Tervisetuba:





No comments:

Post a Comment