Wednesday, September 25, 2013

Liana Tegi Oma Tervisetoa

Liana Vahtra nägu tutvustamist ei vaja. Kus aga on tulnud rääkida Kaalujälgijate või Figuurisõprade toitumispõhimõtetest, on Liana ikka platsis olnud. Suve hakul lahkus Liana Figuurisõpradest ning asutas omanimelise tervisetoa.

Kõik, mis on seotud tervisliku toitumise, liikumise ja mõtlemisega, on olnud Liana Vahtra (43) hobiks ja tööks juba ligi paarkümmend aastat. Tema tee sai alguse Kaalujälgijatest. Olles ise 9 kuud oma kehakaalu langetanud, astus ta üles Aasta Parima Kaalujälgija võistlusel ning selle tiitli ta ka võitis. Aasta oli siis 1996.

Peale tiitlivõitu tundis Liana, et on piisavalt pädev oma kogemusi ka teistega jagama ning abivajajaid kaalulangetamisel toetama. Nii töötaski ta 13 aastat Kaalujälgijate rühmajuhina ning 5 aastat Figuurisõprade mentorina. Liana enda sõnul on neid, kellel ta on aidanud kehakaalu langetada ikka väga palju, tõsi, arvet ta just pidanud pole. Ja numbritest tähtsamaks peabki tegus naine hoopis õnnelikke inimesi ning klientide tunnustust. 

Juuni alguses otsustas Liana pärast kõiki neid pikki aastaid Figuurisõprade mentori kohalt lahkuda. Põhjuseks ei midagi muud, kui soov areneda ning midagi muud teha. „Ega ma alguses ei teadnudki, mida teha. Oli ainult soov edasi liikuda ja vanast lahti lasta. Lasingi. Ja siis hakkas kõik iseenesest mu ees lahti rulluma. Kõik sündis üleöö. Lihtsalt üks sõber ütles - sa oled rääkinud nendest asjadest. Teine - sa oled unistanud sellest. Kolmas - sa tahtsid teha seda. Kõik koos: me aitame sind. Ja korraga oligi olemas Liana Vahtra Tervisetuba!“ 

Mis on Liana Tervisetuba? 

Kuidas Tervisetoas salenetakse?

Kus toimub?

Lahja Toorjuustukoogi retsept!

Seda kõike saab lugeda Naisteleht 20. september 2013.





No comments:

Post a Comment