Valmistusaeg umbes 1 tund.
Sobib hästi suhte- või seltskonnasupiks – hakkimine edeneb üheskoos palju paremini!
Keema:
1. 3 l vett
2. 100 gr sibulat
3. 250 gr veisehakkliha
4. loorber
5. terapipar
Hakkida:
6. 500 gr porgandit
7. 700 gr sibulat
8. 100 gr juursellerit
9. 400 gr tomatit
10. 250 gr paprikat
11. 80 gr küüslauku
Keema:
12. 100 gr riisi
13. 400 gr tomatipastat
Kui riis on keenud poolpehmeks, lisada tomat + porgand.
5-10 min pärast lisada juurseller + sibul + tomatipasta. Sibulat mitte keeta üle 5 min.
Kõige lõpuks lisada küüslauk, korraks hauduma.
Hea, kui juurviljad jääksid veidi krõmpsuks.
Kes soovib teravat maitset: portsjonile lisada 1-3 tl adžikat.
1 portsjon u 150 kcal.
Kui mekid koos saiaga, lisandub 50-100 gr saia 125-250 kcal.
JÕULUVANA ÜTLEB – HEAD ISU JA TULIST UUT AASTAT!
No comments:
Post a Comment